Ny tid

Hösten 2016 känns som en bra tid att ta ett nytt steg, eller hur? För två månader sedan så började vår minsta lille kille - Wilfred - på förskolan. Vi har under 2,5 års tid pusslat med jobb och föräldraledighet och det har varit så mysigt att få vara hemma och ta hand om nr 3 ;) Jag är så tacksam att jag får ha ett jobb som tillåter det - vet att det absolut inte är självklart! Samtidigt får jag dela det jobbet och livet med min man Samuel. Lyx som bara den!

Men nu då, när Wilfred har fått börja ha lite tid ifrån sina föräldrar och vi har mer tid att jobba och utveckla vår dröm, hur går det? Jag hade en naiv tanke att jag i oktober - senast - skulle ha fixat en massa, gjort klart mitt nya "Karin Linde"-varumärke, ny hemsida, ha bloggat en massa, haft kurser i Moment Design bl a. Och nu i november är jag en bit ifrån den planen. Allt tar lite mer tid än jag räknade med. För under tiden jag skulle gjort allt detta har jag ju underbara kunder att ta hand om - fotografera och framkalla vackra förstoringar till. Så nej, jag fick inte klart allt och får nog vara nöjd med att bara göra en sak i taget som det heter.

Så svårt det är och vad lätt det är att dras med i allas underbara instagramliv där de faktiskt hinner med allt på en gång, för så ser det iallafall ut. Min önskan är att jag ska kunna hålla den här bloggen lite mer personlig och jag hoppas att ni vill hänga med på min resa - det kommer att gå upp och ner som bara den och det är väl det som är livet. Våga testa nya saker även om man inte vet hur det kommer att gå (visste ni att vi samtidigt utvecklar vår kaffebar som också är en av våra drömmar?), drömma tillsammans med den man älskar och leva för att skapa ögonblick att minnas - varje dag!

(på bild Wilfred som springer ut i ösregn en sommarkväll utanför vår studio)