Beloved - att designa ögonblick

Igår var jag på workshop med Jesh de Rox (som är grundaren till Beloved) och vi pratade bland annat om att öka antalet bästa ögonblick i livet - visst vore det bra? Många ögonblick går oss förbi och kanske inte är något vi kommer att minnas som bästa ögonblicken. Jag har fotograferat Beloved sedan 2012 och varje fotografering blir ett sätt att designa nya fantastiska minnen, på riktigt!

Jag håller på att utbilda mig och kommer snart att officiellt bli lärare i Beloved - vilket betyder att jag kan hålla egna workshops (inte bara för fotografer utan för alla kreativa människor som vill utvecklas) och utbilda nya Belovedfotografer! Hör av dig om du är företagare och tycker att detta låter spännande så berättar jag mer.

Om ni ännu inte upplevt en Belovedfotografering så boka in en tid i sommar! De 10 första som bokar får en värdecheck på 500 kronor till förstoringar/fotobok (fotograferingen kostar 1450:-)

Maila mig så ska jag beskriva för er hur det går till! (finns solosession, familjesession och parsession)