Beloved inför publik

I lördags hade vi en Belovedfotografering i studion - de som ville fick komma och kika hur en sådan fotografering går till. Det blev en riktigt rolig stund tillsammans med Sara och Pontus! Direkt efteråt visade vi några av bilderna inne i vårt nya visningsrum (men vi kommer att ha en "riktig" bildvisning till veckan :)) En Belovedfotografering är till för dig och din partner - eller för er som familj - eller för dig som behöver en egen liten boost.

Är du nyfiken så maila mig gärna eller ring! Vi kommer att lägga upp en hel del Belovedfotograferingar här på bloggen framöver och texter från paren och familjerna som upplevt det!

I januari när grundaren Jesh de Rox var och hälsade på i studion så fick jag och min man Samuel en liten Belovedstund - och om jag kan glömma av alla runt omkring så kan ni lätt glömma av mig som fotograf under Belovedfotograferingen! (jag är nog den mest stela framför kameran ;-))

Tack Sara och Pontus för att ni vågade ställa upp :) Ska bli roligt att visa er alla bilder till veckan!