Ny webbplats!

Don't Blink har de senaste åren genomgått en utvecklingsprocess. Vi har flyttat till nya lokaler, vi har välkomnat några nya ansikten, och haft förmånen att möta och jobba med mängder av nya, spännande människor – och företag.

Det känns därför särskilt roligt att idag få presentera en ny webbplats som vi hoppas ska förmedla vilka vi är och vad vi gör på ett ännu mer tillgängligt och tydligt sätt. Den nya webbplatsen är byggd från grunden med mobil användning i fokus, och vi har strävat efter att de bilder som vi lägger ner så mycket tid och kärlek på ska visas på bästa sätt oavsett om du sitter framför en stor skärm vid datorn eller besöker oss via din smartphone. Vi har en hel del andra nyheter på gång framöver, och vi hoppas att den nya webbplatsen ska kunna växa vidare och utvecklas.

Vi är och kommer alltid sträva efter att få vara en viktig del av våra privatkunders liv, många av vilka vi fotat under många års tid – bröllop, barn och familjer. Det hoppas vi ska framgå vid ett besök här, och vi hoppas att nya fotoupplevelser som Beloved ska leda till ytterligare anledning att komma till oss.

Ända sedan starten har våra företagskunder haft stor betydelse för oss, men det vi kunnat erbjuda har inte riktigt fått synas på vår tidigare webbplats. Detta hoppas vi ska bli mer tydligt, och vi tror att vår erfarenhet inom såväl foto som utveckling och design för både print och webb ska vara lättare att ta del av nu.

Välkommen in till oss på Norrgatan.