Vi flyttar!

Idag gick vårt nyhetsbrev ut, där vi bland annat avslöjade att flyttlasset snart går från våra nuvarande lokaler på Norrgatan till nyrenoverade lokaler på Bruket! Sedan vi flyttade hit hösten 2010 har vårt lilla företag sakta men säkert vuxit, och tiden kändes rätt att gå vidare samtidigt som möjligheten att flytta in i Bruket dök upp.

De nya lokalerna är stora, ljusa och ännu mer ändamålsenliga för vår verksamhet. För våra kunder innebär det förutom bättre parkeringsmöjligheter (inte helt oviktigt!) bland annat en större studio (takhöjd nästan 5 meter) och ett visningsrum där vi i lugn och ro kan hjälpa er välja bilder. Vår butik får en egen yta med egen ingång, och vår kaffebar kommer även fortsättningsvis att servera bästa kaffet från Kafferostare Per Nordby.

Som ni ser på bilderna här ovan pågår arbetet för fullt med att iordningställa lokalerna, som ska vara klara för inflyttning den 1 januari. Strax därefter slår vi upp dörrarna och hälsar er varmt välkomna till oss. Kom gärna förbi och se hur vi har det!

(Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev längst ner på vår startsida, om du inte får det. Vi skickar bara några gånger om året, så det blir inget som fyller din inkorg!)