Sandra och Jonas

"Vi valde att gifta oss vid ett av vårt favoritställen i Varberg, stranden vid Kåsa. Däremot valde vi bort att ta de klassiska korten med en bröllopsfotograf.

I bröllopspresent fick vi istället en av de bästa presenterna, en familjefotografering! Att platsen blev omgivningen runt Kåsa där vi gift oss var självklar. Att få fotas hela familjen tillsammans i full fokus, i lediga kläder, under en avslappnad stund med lek & skoj är en upplevelse som passar vår familj mycket bättre.

Karin har tagit fantastiska kort på hela familjen, fångat barnens personligheter och de där speciella korten på bara oss som kärlekspar. Denna fotografering var en otroligt rolig och mysig stund för hela familjen, något vi kommer att minnas riktigt länge och som vi gärna gör om fler gånger. Vi fick känslan av att vi var riktigt speciella!"