Andreas och Therese

"I maj, när Andreas friade till mig på en slottsterrass med utsikt över Heidelbergs vackra innerstad, visste jag sen ganska lång tid tillbaka, att jag aldrig vill vara utan honom. Han knöt ett enkelt snöre runt mitt ringfinger och vi bestämde oss ganska snabbt för att försöka hålla bröllopet redan samma år i augusti.

Det kan låta klyschigt men jag säger som många andra som gift sig; det blev en fantastisk och oförglömlig dag. Gästerna var på toppenhumör och vi blev överväldigade över den entusiasm, glädje och kärlek som präglade bröllopsfirandet! Rikssalen har nog aldrig tidigare sett en sådan fest! För oss var det mycket roligt att på samma ställe få samla våra nära och kära och en hel del av våra fina vänner.

I våra huvuden gick bröllopsdagen otroligt snabbt. Man hänger liksom inte riktigt med i allt fint som händer, men våra minnen får stöd av all dokumentation som gjordes av duktiga, entusiastiska amatörfotografer och av fantastiska och professionella Karin Linde!! Vi är så glada för det hjärtliga bemötande som vi har fått och bilderna utstrålar, tycker vi, det jag och Andreas känner för varandra.

Det största är inte bröllopsdagen, som vi lade ner så mycket tid på att planera. Det största är att vi nu är man och hustru, vilket känns riktigt bra, och att vi i vardagen på olika sätt visar varandra omtanke och kärlek. Vi är lyckliga!

Tack Karin för att du förevigade denna dag för oss!"