Ny tid

För två månader sedan så började vår minsta lille kille - Wilfred - på förskolan. Vi har under 2,5 års tid pusslat med jobb och föräldraledighet och det har varit så mysigt att få vara hemma och ta hand om nr 3 ;) Jag är så tacksam att jag får ha ett jobb som tillåter det

Beloved på Alla Hjärtans Dag

Söndagen den 14 februari erbjuder vi parfotografering - en stund tillsammans med den du älskar mest! 950:- inkl en 18x24-förstoring. Det finns ett fåtal tider från kl. 14.00 Hör av dig till Karin på karin@dontblink.se för att boka din upplevelse!

Olivia och James

För två veckor sedan hade jag äran att fotografera Olivia (som jobbat här på Don’t Blink) och James bröllop. Som några av er vet så älskar Olivia 50-tal och man kan lätt säga att bröllopet var som hämtat ur en film!

Beloved - att designa ögonblick

Visst vore det bra om vi kunde öka antalet bästa ögonblick i livet? Många ögonblick går oss förbi och kanske inte är något vi kommer att minnas som bästa ögonblicken. Jag har fotograferat Beloved sedan 2012 och varje fotografering blir ett sätt att designa nya fantastiska minnen, på riktigt!

Om ni ännu inte upplevt en Belovedfotografering så boka in en tid i sommar! De 10 första som bokar får en värdecheck på 500 kronor till förstoringar/fotobok (fotograferingen kostar 1450:-)

Beloved inför publik

I lördags hade vi en live-fotografering i studion - de som ville fick komma och kika hur en sådan fotografering går till. Det blev en riktigt rolig stund tillsammans med Sara och Pontus! Direkt efteråt visade vi några av bilderna inne i vårt nya visningsrum (men vi kommer att ha en “riktig” bildvisning till veckan :)) En Belovedfotografering är till för dig och din partner - eller för er som familj - eller för dig som behöver en egen liten boost.

Vi flyttar!

Nu tar vi nästa steg på vår resa och flyttar från Norrgatan! Läs mer och kika in i renoveringsarbetet som just nu pågår i våra nya lokaler.

Ny webbplats!

Det är med stolthet vi idag presenterar en ny webbplats som vi hoppas ska förmedla vilka vi är och vad vi gör på ett ännu mer tillgängligt och tydligt sätt.

Andreas och Therese

Det största är inte bröllopsdagen, som vi lade ner så mycket tid på att planera. Det största är att vi nu är man och hustru, vilket känns riktigt bra, och att vi i vardagen på olika sätt visar varandra omtanke och kärlek.”

Sandra och Jonas

Karin har tagit fantastiska kort på hela familjen, fångat barnens personligheter och de där speciella korten på bara oss som kärlekspar… Denna fotografering var en otroligt rolig och mysig stund för hela familjen, något vi kommer att minnas riktigt länge och som vi gärna gör om fler gånger.”