Om oss

Karin Linde

Fotograf

Med lyhördhet och varsam hand fångar Karin det unika i varje fotoögonblick. Hon har en särskild förkärlek för porträttfoto, det där magiska som kan uppstå när leendet bryter fram, ögat glimtar till och blickar möts mellan älskande. Sådana ögonblick fångar Karin på bild.

Det är hennes fina känsla för sammanhang och personlighet som gjort henne till en så efterfrågad och omtyckt porträttfotograf även av företag. Man är trygg med Karin, hon får en att slappna av. Karin är en certifierad Belovedfotograf vilket syns på ett speciellt sätt i hennes bilder.

Exempel på sådana ögonblick, fotograferade av Karin, hittar ni här.

Karin är även stolt medlem på www.brollopsfotografer.com

Samuel Linde

Design och utveckling

Design är problemlösning. Oavsett om det handlar om ett visitkort eller en webbplats är det kommunikation som ska förmedlas till en mottagare. Därför måste all design utgå från ett relevant innehåll, därefter kommer formgivningsprocessen in och stöder detta innehåll. Det är Samuels fasta övertygelse och det är utifrån den devisen han arbetar som designer. Inte design för designandets skull. En kunds budskap ska förmedlas, det är hela uppdraget.

Kunden måste gilla designen och formspråket, annars blir det fel. Lite som att bo i ett hem som någon inrett helt emot ens egna smakpreferenser. Alltså tänker Samuel så här:

  • Vilket innehåll ska lyftas fram?
  • Hur kan min design stötta innehållet?
  • Kommer min kund att trivas i sitt “hem”?

Samuels egna ord om design:

Det är roligt att arbeta med ett uppdrag där kunden insett betydelsen av en tydlig kommunikation och ber mig tänka fritt utifrån vissa ramar.

Samuel spenderar gärna sin lediga tid med familjen – helst samlad kring ett brädspel, med största sannolikhet inhandlat i hans egen spelbutik Deckbox.